Турецкий язык для всех!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Tarkan

Сообщений 31 страница 60 из 310

31

И правда вах! ^poslanie^
Москвичи счастливые люди, одним словом

0

32

Кстати, кто-нибудь из форумчан знает, где можно раздобыть ролик с Тарканом, где он в роли путешественника, там еще девушка в кадре появляется, тоже вроде как путешественница. Этот ролик,по-моему, крутили по турецким каналам в 2002, тогда еще вышел его сингл Özgürluk İçimizde, вот. buba
Кто-нибудь знает, а? :unsure:

0

33

Arzu, большое, ну просто огроменное спасибо за вторую ссылку. 
Только вот в конце втрого ролика говорится что-то о диске и кассете, а это новый альбом Таркана,что ли, или просто этот сингл выпустили отдельно?


rica ederim
я так поняла, что имеется ввиду сингл)) что-то вроде купите у нас это, получете вот это  :D, ну или акция какая-то, пришлете - получите.....

инфа что он будет 30 августа в том же Олимпийском...


моя инфа  :rolleyes:

0

34

Про 30 августа я прочитала не здесь а в какой-то статье в интернете)))))) ;) там ещё что-то про Киркорова было написано...ну да фиг с ним))))
Хоть я и думаю что 7 сентября тоже могут ещё 10 раз перенести...будем ждать и надеется)))

0

35

Про 30 августа я прочитала не здесь а в какой-то статье в интернете)))))) ;) там ещё что-то про Киркорова было написано...ну да фиг с ним))))
Хоть я и думаю что 7 сентября тоже могут ещё 10 раз перенести...будем ждать и надеется)))

Ссылку этого самого какого-то сайта я и выложила, правда инфа одна и та же есть и на другом сайте, просто на этот наткнулась раньше, смотри выше!!! :angry:
А вот то, что все еще могут поменять, это точно, обычно за месяц тока становится точно известно, когда же все таки он будет выступать. ^_^
А кто знает, может концерт будет ни один... :wub:

0

36

Arzu, извени!!!
Ай, ну да кто знает...вдруг опять будет слишком большой спрос (в чём я не сомневаюсь) и может он так же сделает не один концерт))))) поживём-увидим)))

0

37

Можете себе представить, ДАЖЕ В ТУРЦИИ ЕЩЕ НЕТ НОВОГО АЛЬБОМА ТАРИКА!!!!!  :(  :unsure:  :blink:

0

38

Уууу...ну нам тогда ещё ждать и ждать...у моря погоды

0

39

ну, на сколько мне известно, в Турции альбом появится где-то через месяц... :wub:

0

40

Maçoluk geni "janım"a müsaade eder mi?
Tarkan'ın "canım"ı biz medyacıları fena gerdi. Nur Çintay "Tarkan 'canım 'demesin. Zaten 'janım' şeklinde söylüyor, güzel değil" dedi, akabinde Balçiçek Pamir "Olur mu ayol?

16.05.2005

Tarkan'ın "canım"ı biz medyacıları fena gerdi. Nur Çintay "Tarkan 'canım 'demesin. Zaten 'janım' şeklinde söylüyor, güzel değil" dedi, akabinde Balçiçek Pamir "Olur mu ayol? Her canım deyişinde içimin yağlan eriyor, millet evdekileri susturup pür dikkat o lafı etmesini bekliyor" diye yazdı.

Hadi bakalım! Her ikisi de üstelik "etrafımdakiler yaz dedi, bir nevi halkın sesi durumu" demekte...

Bense şöyle düşünmüştüm: Dünyada böyle bir erkek var mıdır? Telefonu açar açmaz "canımmmm" diyen? Hatta "janımmm"?

Ben bana biri Tarkan'ın dediği gibi "canımmm" dese yemin ederim ne yapacağımı şaşırırım. Kuvvetle ihtimal hiç üzerime alınmam. O an orada geçmekte olan bir sarışın yavruya veya esmer bombaya hitaben söylenmiş olduğunu düşünür, hiç kendime pay çıkarmam. Ağızdan yanlışlıkla çıkmış laflar kasasına koyar, geçer giderim.

Sevgililerin birbirine hırt hırt davranmasını ya da hiç sevgili değillermiş gibi durmalarını sevmem... Sevgiliysen yapacaksın bir takım şirinlikler, sevimlilikler, jestler... Asker arkadaşıyla sevgili arasında bir fark olsun yani derim.

Ve lakin Tarkan'ın "janımmm"ı hakikaten fazla. Öyle bir şey dense bana ezilirim, büzülürüm, hadise inandırıcılığını yitirir sanki. ("Usta! Klip maduna mı geçtik?" sendromu...)

Bana bugüne kadar şöyle laflarla hitap edildi:

Ciğer... Ciğerpörtlek... Ciğerfare... Yavrum Sami... Sinirli gugu... Cüc... Turşu... Sivri burun... Islak el... Yirim seni... Huop!. Bülbülovski... Darlingo... Hırtgül... Yarmagül... Nebiş... İbibik... Kuzu... Keçi... Sarman... Soba... Marul... Sakşaför kağıdı... Yamuk Prenses... Aziz yazanm...

Benim bildiğim sevgi ve aşk sözcükleri bunlar. Ciddi söylüyorum! Sulu gözün teki olduğum için "förkförkella" diyen de vardı... Her tür hayvan, eşya, meyve ve sebze ismi var fakat "canım/janım" yok.

Merak ediyorum bende ve benim takıldığım adamlarda mı bir acayiplik var yoksa reklam metnini yazan kardeşimizin kalbi mi çok kırıktı o vakitler? insan kalbi kırık olunca pek esprili olamıyor ya...

Gerçi ben de ne bekliyorsam... Reklamın en romantik anında "N'abar şakşafor kağıdım" diye mi açsaydı yani Tarkan telefonu? Olacak iş değil tabii de... Yine de "janım"...

Tarkan bunu hakikaten bir kadına mı söylüyor ondan da emin değiliz tabii. Benim etrafımdaki "halk" da bunu tartışıyor. Bir erkek bir kadına karşı bu kadar incelebilir mi diye... Maçoluk geni buna müsaade eder mi etmez mi ayın konusu buralarda bu... (Buralar: Astroöküz B 16 gezegeni)

 
"Tarkan ve Mustafa Sandal dahil, piyasadaki pekçok kişiden daha iyiyim" (1)
   Burak Kut ismini unutmuş olabilirsiniz. Normal. "Bebeto" lâkaplı sanatçı beş yıldır bir albüme imza atmadı, konsere çıkmadı. Kayboldu, derken "Bebeto artık Babato oldu" diyerek karşımıza çıktı. Bir ay sonra yeni albümünü DMC'den piyasaya sürmeye hazırlanan Kut, "rakipleri"nden daha iyi olduğunu düşünüyor

22.05.2005

* Aradan beş yıl geçtikten sonra Burak Kut yeni albümü ile müzik piyasasına dönüyor. Neden bu kadar beklediniz?
Benim dışımda gelişen olaylar vardı. Örneğin askerlik Ben askerden döndükten bir gün sonra kısa dönem çıktı. Ama oradan da çok şey öğrendim.

* 90'ların başında Tarkan ve Mustafa Sandal ile birlikte büyük bir çıkış yaşadınız. Burak Kut gibi bir isim askerden döndükten sonra da bir albüm yapabilirdi en azından. Şöhretin böyle bıçak gibi kesilmesinde başka nedenler aradınız mı? Sizi bu piyasadan dışlamak isteyenler, hain rakipler filan... Böyle komplo teorileri geldi mi aklınıza?
Zaman zaman her insan paranoyaya kapılabilir. Belki böyle bir olay yaşanmıştır. Bu konuda bana o kadar çok şey söylediler ki, hangisinin doğru, hangisinin uydurma olduğunu karıştırıyorum. Ama karamsar bir senaryo kurmam da kendimi inkâr etmek olur. Hayatta her durumun insanın kendi tercihlerinden kaynaklandığına inanırım. Dediğiniz gibi bir komplo da olabilir; bu camianın nasıl bir kurtlar sofrası olduğunu, ancak 10 sene sonra anladım. Çok geç kalmışım.

* "Emin değilim ama bir komplo olabilir" diyorsunuz...
Olabilir. Çünkü bizim camiadaki insanların hırslarının ne boyutlara gelebileceği aşikâr. Ama benim durumuma biraz da küskünlük diyebiliriz.

* Nasıl bir küskünlük bu?
20 yaşında gencecik bir insan, hiç aklına gelmeyecek büyük bir şöhrete kavuşuyor. Sonra insanların iniş dediği bir dönem geliyor. Ben asıl gelişmemi bu dönemde yaşadım. Son yıllarda en çok karşılaştığım sorulardan biri zaten bu: "Neredeydin?" Galiba işin ticari kısmını beceremedim. "Bir şarkı yapıp, allayıp pullayıp, bunu çıkardığım zaman şu kadar para kazanacağım" diye düşünemedim.

Kişiliğimi yediğimi anladım
* Ama evde oturup da, kendi kendine "ne güzel şarkılar yaptım" demenin de bir alemi var mı?
Sadece duvarların dinlemesini istemem tabii şarkılarımı. Ama dolap beygiri gibi bir yarışın içinde olmak da istemedim. Sonunda "sen bir ürünsün, markasın" diye bizleri kategorilere ayırıyorlar. Pazarlanan satılık bir imaj gibi hissediyorsun kendini. Bir yarış ati gibi üzerimden para kazanılmasından rahatsız oldum.

* Yeni albüm çıktığı zaman eninde sonunda yine bu olmayacak mı?
Hayır. O zamanki yaşam tarzım çok farklıydı. Çok kalabalık bir hayatım vardı.

* Kalabalık bir hayat nasıl oluyor?..
Bu aslında star kavramıyla ilgili. Menajerler, lüks arabalar, orkestralar, basın danışmanları... Sadece kendiniz için değil, hepsi için çalışırsınız. Böyle bir çemberin içine giriyorsunuz ve gerçek dünyadan kopuyorsunuz. Bu tamamen size odaklanmış ve gerçeklerin üstünü örtmeye çalışan bir dünyadır. Saçmalasanız bile "harikasın, aslansın" diye sırtını sıvazlarlar. Çünkü o işten bir sürü insan para kazanmaktadır.

* Sizi sürekli pohpohlayan bir çemberden söz ediyorsunuz.
Evet. Aslında ben konservatuar mezunuyum. Babam rahmetli olunca para kazanmak için sahneye çıkmaya başladım, insanlar alkışladıkça bu bende alışkanlık yaptı.

* Beğenilmek, alkışlanmak mı alışkanlık yapıyor?
Tabii. "Demek benim işim buymuş" diye düşünüp bunu doğal görmeye başlıyorsunuz. Yetenekleriyle takdir edilen biri olmak genç bir insan için çok önemli. O popülerliği korumak için ticari olaylara giriyorsunuz, "bu şarkı tuttu, bir tane daha patlatayım" diyorsunuz. O zaman doğallınızı kaybediyorsunuz. Bunu farkettikten sonra, şöhretimi ve imkânlarımı aslında kendi deneysel müzik çalışmalarıma harcadım. Ama ticari anlamda başarılı olamadım.

* Maddi durumunuz nasıldır bilmiyorum ama öyle devam etseydiniz bugün siz de özel uçaklarla dolaşabilirdiniz.
Özel uçağa binmeyi ayıplamıyorum ama özüme bakarsanız ben o adam değilim. En lüks, en pahalı arabalara binme fırsatını yakaladım ve tadını da çıkardım.

* Hem de neredeyse 20 yaşında.
Evet. Bundan da memnunum. Ama bugün aynı zevklere sahip değilim. Şimdi geriye dönüp baktığım zaman o yıllarda manevi anlamda cebimden, kişiliğimden yediğimi anlıyorum.

"Tarkan ve Mustafa Sandal dahil, piyasadaki pekçok kişiden daha iyiyim" (2)
   Burak Kut ismini unutmuş olabilirsiniz. Normal. "Bebeto" lâkaplı sanatçı beş yıldır bir albüme imza atmadı, konsere çıkmadı. Kayboldu, derken "Bebeto artık Babato oldu" diyerek karşımıza çıktı. Bir ay sonra yeni albümünü DMC'den piyasaya sürmeye hazırlanan Kut, "rakipleri"nden daha iyi olduğunu düşünüyor

22.05.2005

* Yani artık Bebeto büyüdü diyorsunuz...
Olgunlaştı diyebiliriz. Artık Babatto'yum, ağabeyiyim Bebeto'nun. Sahip olduğum şeylerin bana sahip olmasını istemiyorum. Evleriniz, arabalarınız vardır, korumak için artık onlara çalışmaya başlarsınız. Çevrenizdekiler için çalışmak zorunda kalırsınız. Ben o dönem çok çalıştım. Rekor düzeyde konser yaptığım için son beş senede de rekor düzeyde oturdum. Bazıları bunu bir ibret hikâyesi gibi göstermeye çalıştı.

* Burak Kut'un şöhreti bitti filan diye mi?
Öyle. Ben bunun, yakaladığım başarının büyüklüğünden kaynaklandığını sanıyorum. Hayat dümdüz bir çizgi değil ki, bir macera...

Özal dönemi çocuğu
* Henüz yirmili yaşlarda bu kadar ün ve paraya sahip olmaya insan uyum sağlayabiliyor mu?
Kolay oluyor. Babam Maliye'de müdürlük yapmıştı. Tıpkı Şener Şen'in filmlerindeki aşırı namuslu memur tipleri gibi. Rahmetli olduğu zaman zar zor geçinip kirada oturuyorduk. 30 yıl çalıştıktan sonra bir muhasebe bürosu açmak için emekliliğini bekliyordu. Sumenlerini bile hazırlamıştı. O ofisi açamadı, meşhur olduğumu da göremedi. Ben meşhur olduktan iki ay sonra, onun 30 yıl bekleyip emeklilik ikramiyesi ile açmayı düşündüğü ofisi açtım ve onun sumenlerini kullandım.

* İki ay içinde böyle bir değişim yaşayınca ne hissediyor insan?
Hiçbir şey. Zaten hep o hayatın içinde varolmuşsunuz gibi geliyor. Benim için herşey çok hızlı oldu. Böyle bir şeyi planlamamıştım. İlk klipten sonra elimi camdan çıkardığım zaman çığlıklar atıldığını hatırlıyorum. O zaman telesekreterli telefonlar vardı, arayanlardan telefonu açıp annemle konuşamazdım.

* Sonra birden susuyor değil mi o telefonlar?
Ne farkeder ki? Gerçeğin o olmadığını anlıyorsun sonunda. Askere gitmem de bütün bunları düşünmeme neden oldu. Özel uçak dediniz de, bu arada ben de askere özel uçakla gitmiştim. O günden sonra çok farklı bir hayatın içine girdim ve bunun daha gerçekçi olduğunu düşünüyorum. Genç yaşta hayal bile edemeyeceğim şeyleri gerçekleştirdim. Şimdi artık varolan potansiyelimi kullanmak, şarkılar yazıp bunları insanlarla paylaşmak istiyorum.

* Bebeto lakabıyla ün yaptınız. Bu adı kim koydu?
Sizler efendim. Bir gazeteci ağabeyimiz bir kez böyle yazmış, üstüme yapışıp kaldı. "Bebek yüzlü" den gelen bir yakıştırma. Aslında hoş bir şeydi.

* Bir ara kendi şirketinizi de kurmuşsunuz...
Ticari hatalarımdan biriydi. Kendi deneysel müziklerimi yapma fırsatı buldum. Bunu aslında evinizde yaparsınız. Ben kendi şirketimle yapıp piyasaya sürdüm. Albümü çıkarır çıkarmaz da askere gittim.

* O yaşta ve o şöhrette bir genç için bu pek alışılmış bir durum değil.
İstiklâl Marşı çaldığında duygulanan bir insanım. "Savaş çıksa en önde giderim" diyen tiplerdenim.

* Öyle misiniz gerçekten?..
Öyleyim. Kaseti de bırakıp zamanı geldi diye askere gittim.

* Bir de ay yıldızlı bir kolye hikâyesi varmış...
Kolye değil tişört. Londra'da bir klip çekmiştik, orada ay yıldızlı bir tişört giymiştim. Onun bir başka anlamı vardı. Avrupa'yı fethetmeye çıkan bir Türk'ü anlatan bir klipti.

* Savaşa en önde gitmek, Avrupa'yı fethetmek... Bunlar politik bir görüşle birleşiyor mu?
Yok. Apolitik bir gençtim diyebilirim, Özal dönemi televizyon çocuklarındanım.

* Milliyetçilik, MHP filan?..
Yok yok. Bu politikayla ilgili bir şey değil, Türklükle ilgili bir durum. Politikacıların beyinleri çok başka çalışıyor. Benim kafam sadece müzik için çalışır.

"Sorun beni ustama" derler...
* Şimdilerde Tarkan ve Mustafa Sandal Avrupa'yı fethetmeye çalışıyor. Dönüp baktığınızda içinizde bir sızı var mı? Keşke bu arayı vermeseydim diye hayıflanıyor musunuz?
Allah'ın herkes için bir planı olduğuna inanıyorum. Meseleye daha iyimser yönden bakalım. Tarkan da, Mustafa Sandal da benim arkadaşlarım. Ticari anlamda başarıya ulaşmış bu insanların arasından, bu kadar ara vermiş bir Burak Kut'un sıyrılması bence hoş bir şey.

* Ama henüz sıyrılmış sayılmazsınız...
O da doğru, son sözümü söylemedim. Ayrıca sıyrılmak gibi bir çabam da yok. Sadece içimden gelen şarkıları söylüyorum artık. Bir dönem yaptıklarım bana kandırmaca gibi geliyor. "Bu şarkıyı tutturduk, bunun gibi bir şarkı daha tutturursak para kazanırız" zihniyetinden sıyrıldım. Tarkan'la Mustafa Sandal'a gelince... Burada benim aldığım kıstas müzisyenlik. Ben bu arkadaşlarımız da dahil, Türkiye'deki popüler müzik piyasasında bir çok insandan daha iyi bir müzisyen olduğumun farkındayım. "Sorun beni ustama" derler ya, beni onlar bilirler. Onlara sorun. Ben size anlatmayayım.

* Onların ustasıyım mı diyorsunuz?..
Barış Manço ağabeyimizin bir lafı vardı, "Sor beni ustana" diye. Nur içinde yatsın...

* Yeni albümdeki şarkıları kendi duygularınızı yansıtmak için yaptığınızı söylüyorsunuz. Ya bu duygular halkın duygularıyla uyuşmazsa?
Beş yılda bunları yakaladığımı zannediyorum. Belki de insanların duygularını anlamak için hayatın içine daha çok girmek lazımdı.

* Özel uçaktan inip dolmuşa binmek anlamında mı?
Ben hayatım boyunca dolmuşla gidip geldim. Okula giderken dört vasıta değiştiren çocuklardandım. Hakkımda en kötü senaryo yazılsa bile aç kalmayacağımı düşünüyorum. Solfej dersi verir, yine yaşarım. Bunlara takmıyorum artık. Otomobil bile kullanmıyorum.

* Neden?
Siyah camların ardından dışarıya baktığınız zaman insanların yüzündeki ifadeyi görüyorsunuz. "Nereden bulmuş bunu" gibi kötü bir elektrik alabiliyorsunuz. Daha orta halli bir arabaya bindiğiniz zaman "abi bu araba sana yakışır mı" gibi sorularla karşılaşıyorsunuz. Bunun kozmik bir plan olduğunu düşünüyorum. Yani işler ters gidince ben kahrolmuyorum. Özellikle bizim camiamızda önceden beni çok yükseklerde gören arkadaşlarımızın, şimdi bazı şeylerden yoksun olduğumu düşünmeleri beni rahatsız etmiyor. Çünkü özümde başarılı olduğumu biliyorum. Yeteneğimin farkındayım, ama haddimi de biliyorum.

* "Haddimi biliyorum" diyorsunuz ama "ustalarına sorsunlar" da diyorsunuz.
Ayrıca başka bir laf vardır: "Usta demeyin bana, benden ustaları var" derler. O lafı da bilirim.

Hayranları cepten arasın diye telefonunu yayınlıyor
   Tarkan'ın baldızı olarak ünlenen Berna Öztürk de internet sitesi olan ünlüler kervanına katıldı. Aynı zamanda oyunculuk ve DJ'lik de yapan Berna önceki gün internet sitesini hayli şatafatlı bir partiyle basına tanıttı

24.05.2005

Tarkan'ın baldızı olarak ünlenen Berna Öztürk de internet sitesi olan ünlüler kervanına katıldı. Aynı zamanda oyunculuk ve DJ'lik de yapan Berna önceki gün internet sitesini hayli şatafatlı bir partiyle basına tanıttı. Berna "Müzik, hayatımın en önemli parçası. Bu yaz Tarkan ve Teoman'ın birer şarkısını mix yaparak iddialı iki projeye imza atacağım. Hayranlarımın bana rahatça ulaşması için hazırlattığım 'www.djbernaozturk.com' adresinde fotoğraflarım var ve cep telefonum yazıyor. Beni istedikleri zaman arayabililer" diye konuştu. Birçok ünlü isim hayranlarının telefonunu öğrenmemesi için elinden geleni yaparken Berna gönül rahatlığıyla sitesinde yayınladı. Öztürk, 0-538-617 61 66 nolu telefonda her gün 13.00 ile 18.00 saatleri arasında kendisiyle ilgili merak edilen sorulara cevap vereceğini de ekledi.

 
http://www.vatanim.com.tr/pics/news/54347000.jpg'Eurovision artık önemsiz'
   Mega star Tarkan dün ABD'den İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda hayranları için bol bol Ayrılık Zor' isimli reklam kasetini imzalayan Tarkan İngilizce şarkılardan oluşan yeni albümünün yakında piyasaya çıkacağını söyledi

30.05.2005

Mega star Tarkan dün ABD'den İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda hayranları için bol bol Ayrılık Zor' isimli reklam kasetini imzalayan Tarkan İngilizce şarkılardan oluşan yeni albümünün yakında piyasaya çıkacağını söyledi. Ünlü yıldız Ocak ayından bu yana albümü için yoğun bir çalışma içerisinde bulunduğunu, bu yüzden kilo dahi aldığını söyledi. Ünlü popçu, 13. olabildiğimiz Eurovision Şarkı Yarışması'nın sorulması üzerine ise şöyle konuştu: "Bu olaylardan çok kopuğum. Benim için Eurovision eski popülaritesini yitirmiş durumda. Bence fazla beklentiye giriyoruz. ABD'nin böyle bir yarışmadan haberi bile yok."

 
http://www.vatanim.com.tr/pics/news/54521000.jpgYaşgünü partisinde Tarkan'la düet yaptı
   Geçen yıl yaşgünü partisi için 4750 dolara Halas yatını kiralayan Kenan Doğulu, 31'inci doğumgününde daha mütevazi bir parti düzenledi

02.06.2005

Geçen yıl yaşgünü partisi için 4750 dolara Halas yatını kiralayan Kenan Doğulu, 31'inci doğumgününde daha mütevazi bir parti düzenledi. Ulus 29'daki eğlencede ünlüler geçidi vardı. Cem-Betina Hakko, Hande Yener, Selin Denizli, Esin Moralıoğlu, Didem Uzel, Berna Öztürk, Esin Maraşlıoğlu, Doğa Rutkay, Özlem Yıldız, Ayşe Hatun Önal gibi ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 300 davetli katıldı geceye. Partinin sürprizi ise Tarkan'ın gelişiydi. Yaşgünü çocuğu ve Tarkan birlikte bir müzik ziyafeti sundular.

Tatsız tasedüf
Doğulu'nun eski sevgilisi Ebru Akel de aynı mekana yemeğe gelmişti. Ancak yaşgünü partisini görünce kapıdan döndü.

http://www.vatanim.com.tr/pics/news/54772000.jpgDevlerin düeti!
   Harbiye Açık Hava Konserleri önceki gece Emel Sayın ve Ahmet Özhan'la start aldı. Konserleri bu yıl Tarkan'ın sahibi olduğu Hit Prodüksiyon organize ediyor

06.06.2005

Harbiye Açık Hava Konserleri önceki gece Emel Sayın ve Ahmet Özhan'la start aldı. Konserleri bu yıl Tarkan'ın sahibi olduğu Hit Prodüksiyon organize ediyor. Türk Sanat Müziği'nden unutulmaz şarkılar seslendiren ikiliyi izleyenler arasında megastar da vardı. Tarkan, konserin 2'nci bölümünde sahneye çıkarak ikiliye eşlik etti. Sayın ve Özhan ile birlikte düet yapan Tarkan, sahnede beş şarkı söyledi. Bu arada müjdeyi de verdi: "Bu iki ünlü ismin arasında şarkı söylemek bana gurur verdi. Ben de 3 yıl içinde Türk sanat müziği albümü yapmayı düşünüyorum."

http://www.vatanim.com.tr/pics/news/54849000.jpgTarkan Nazan'ı üzdü
   Geleneksel Harbiye Açıkhava konserlerinde önceki akşam Nazan Öncel sahne aldı

08.06.2005

Geleneksel Harbiye Açıkhava konserlerinde önceki akşam Nazan Öncel sahne aldı. Gecede Öncel'den beste almak için kapısında yatan ünlülerin konsere gelmeyişleri dikkat çekti. Gözler özellikle Tarkan'ı aradı. Aylardır konserde sahneye çıkıp şarkıcıyla düet yapacağı söylenen Tarkan'ın yerine baldızları Belma ve Berna Öztürk konserdeydi. Siyah sade kostümüyle sahneye çıkan Öncel, konser sonrası "Bir minik kuşumuz, bir süper starımız, bir de mega starımız var. Ben de sokak kızınız olayım" diyerek atıfta bulundu.

Vatan Gazetesi

0

41

Зайдите сюда http://tarkan.avea.com.tr/      ^kiss^  ^amur^

0

42

http://lifemusic.ru/lyrics_songtext_testi_paroles/t/imagealbum/tarkan_Ayrilik_Zor.jpg
Ayrılık zor

Ayrılık zor ayrılık,
Çekilir dert değil sevgilim.
Gurbetin soğuk geceleri,
Alın yazın, Kaderim benim.

Ooof ooof... Arada aşkın hatırı olmasa,
Ooof ooof... Durmazdım inan buralarda.

Yanlızlık zor yanlızlık,
Her yiğidin harci değil sevgilim.
Gurbetin issizdir geceleri,
Yar teninin sıcagına hasretim.

Ooof ooof... Arada aşkın hatırı olmasa,
Ooof ooof... Durmazdım inan buralarda.

Her veda zulüm ona
Hasret okuyor canına
mecbur biliyor, gönlü katlanıyor
gitmeli diyor bu diyardan
tükenir ziyan olmadan.
Gönül yapamıyor, gözler alamıyor

Aşk okunmak ister gülüm, sevilmek, okşanmak ister.
Aşk sevdigini yanında ister.
Kimi zaman dile gelir barış
dudakdan kalbe akmak ister
yar, ara beni arada bir, sesini duyur...
Yoksa bu ayrılıklar hepden çekilmez ölür.

Ooof ooof... Arada aşkın hatırı olmasa,
ooof ooof... Durmazdım inan buralarda.

Ooof ooof... Arada aşkın hatırı olmasa,
ooof ooof... Durmazdım inan buralarda  :wub:

Отредактировано arzu (2005-07-11 18:55:45)

0

43

:D приятная песенка:))
Скачала вот отсюда http://lifemusic.ru/downloads/bests/Tarkan...ik_Zor.mp3.html

Только он поет не
Ooof ooof... Arada aşkın hatırı olsa,

а
Ooof ooof... Arada aşkın hatırı olMAsa,

0

44

ссылочка на эту песню есть выше, даже целых 2 штуки, ^_^  следи за темой внимательный...)))

Not:// ошибочку исправила...)))

Отредактировано arzu (2005-07-11 19:00:26)

0

45

AYRILIK ZOR

Расставание – трудно расставаться
Любимая, не пережить мне это
Холодные ночи чужбины
Мое предназначение, моя судьба

Оооофффф….
Если бы не было любьви
Оооооффф…
Меня бы здесь ничто не удерживало

Одиночество – трудно быть одному
Не каждый сможеть пережить это
Ночи чужбины без следа
Мечтаю о тепле любимой

Оооофффф….
Если бы не было любьви
Оооооффф…
Меня бы здесь ничто не удерживало

Каждое прощанье пытка.
Мечтает душа,
Принудительно терпит
Сердце.
Надо уехать отсюда
Пока ничего плохого не случилось.
Сердце не может.

Любовь хочет прикоснуться любимая
Хочет чтобы любили, ласкали
Любовь хочет чтобы любимый рядом был
Иногда любовь хочет заговорить,
Хочет с губ стечь в душу.
Любимая иногда звони, найди меня,
Донеси до меня свой голос.
А то я так умру в разлуке без тебя.

Оооофффф….
Если бы не было любьви
Оооооффф…
Меня бы здесь ничто не удерживало

P.S. Переводила не я, но вообще перевод, что бы суть была понятна. Может и не правельный, так что не кидайте тапками))))

0

46

Yıldız,на самом деле уже с первой строки ясно, что перевод не точный
[span style='color:blue']Ayrılık zor ayrılık

Расставание – трудно расставаться
Разлука тяжелая разлука
но все равно çok teşekkürler  ^_^
я сейчас очень занята, но как появится время переведу, на сколько это будет возможно, точнее...

Качайте на здровье, ремиксы на всем уже полюбившуюся песню... :wub: [/span]

Tarkan - Ayrılık Zor (самая полная версия)
Tarkan - Ayrılık Zor (Hakan Özgen Mix)
Tarkan - Ayrılık Zor (Murat Matthew Erdem)
Tarkan - Ayrılık Zor (Ozingo Popalaturka)
Tarkan - Ayrılık Zor (Ozingo Melankoli)
Tarkan - Ayrılık Zor (Serkan Dincer Mix)

0

47

Tarkan - Love Speak А это что такое???? :huh:  :o  ;bravo;

0

48

это новая песня Тарика, :wub:  возможно она войдет в новый альбом и скорее всего релиз пройдет сначала в Европе и у нас, а потом уже и у всех остальных  :D

0

49

Меня больше всего в этой песене прёт его "шшшш" - супер!!!!! ;bravo;

0

50

ага))) я валяюсь в припадке)))
и его фирменное "оооо......"

0

51

Народ, а как вы понимаете клип "Хюп"???. Вот мне кажется что это дух погибшего героя Тарка наблюдает за своей девушкой.  :melek:

0

52

Cuma, а ты текст хоть в глаза видел?

0

53

Неа я даж не пробовал переводить. ок, а ты, как видишь идею этого клипа??

0

54

знаешь, клипы не всегда соответствуют текстам песен :angry:
ты видел 2 разные версии Şımarık и Kuzu Kuzu?

Отредактировано arzu (2005-07-28 21:01:17)

0

55

Нет, только одну версию Шимарика и совмещенную версию Кузу, но ты почему-то рассердилась )) и не захотела отвечат на тот вопрос

0

56

просто если тебе интересно знать, что же такое Hüp, тогда переведи хотя бы ту строчку текста, где есть это слово!!

Not:// совмещенная версия Kuzu Kuzu это два разных клипа!!! там где он танцует, оригинальная версия.

Если интересно, то скачай клипы с официально сайта www.tarkan.com

кстати на моем авике кадр из клипа Kuzu Kuzu - 2

а вот несколько кадров из обоих версий
http://foto.mail.ru/mail/simarik_girl/125/i-130.jpg :wub:
http://foto.mail.ru/mail/simarik_girl/125/i-131.jpg
http://foto.mail.ru/mail/simarik_girl/125/i-133.jpg
http://foto.mail.ru/mail/simarik_girl/125/i-135.jpg

Отредактировано arzu (2005-07-29 19:38:36)

0

57

Ок) но ты до все равно умалчиваешь о своем видении клипа

А еще я заметил что в клипе "Кыш гюнеши" на стене висят пластинки с надпись на русише ДОЛГОИГРАЮЩАЯ ;))

0

58

А клипаки я почти все оттуда скачал, кроме Кузу и... А Дуду вроде оттуда не скачать, а?

0

59

А клипаки я почти все оттуда скачал, кроме Кузу и... А Дуду вроде оттуда не скачать, а?

0

60

А клипаки я почти все оттуда скачал, кроме Кузу и... А Дуду вроде оттуда не скачать, а?

0