плиззз переведите. мне очень надо. он уже смсками забрасал требует ответа а я так толком и не поняла чё он написал!!!
askım merhaba sana yemin ediyorum annemin ve senin üstüne inanki ben
ıso girmedim ama ben internete girdigimde benim mail isim yani kalmiş
burda şerefsiz cok askım ama yemin ediyorum sana hiç bir zaman yalan konuşmadım bu dakikadan sonrada yalan asla konusmam şu an burda saat 5.30 canım inanki ben daha yeni gelliyorum internete sana nasıl yalan söyleye bilirim daha beni tanıyamadınmı
askım bu dünyadaki tek varlıgımsın unutma asla beni yalanla şuclama
bana inan bana güven ben sadece sana bu gün öyleyin izinli oldugum 20 daki içinde ozaman da saat 1 30 falandı öyleyin canım lütfen bana inan sen benim mellegimsin
egerki benden bir şüphen varsa lütfen acıkca söyle sana asla ihanet etmedim etmemde ben okadar şefersiz deyilim seni tanıdım seni sevdim seni allahım yaptım sana tapıyorum senin için ölüm bile az canım bana sen çünkü bir tatlı ama cok tatlı bir
meleksin hiç birzaman yemin etmedim bir insan için ama senin için yemin ant içtim benim tatlım inan bana seni seviyorum seni istiyorum seni senden cok seviyorum
benim kadınımsın benim balımsın benim yaşama sebebimsin UNUTMA ASKIM
sana ingilizce yazmak isterdim ama askım bu dakikadan sonra kursu bırakıyorum
haberin olsun sen türce ögren ANLATA BILIYORMUYUM SANA ÇÜNKÜ SENDE ŞÜPHE VAR AMA BIRAKIYORUM KURSU CANIM BANA ACELE CEVAP YAZ GÜLÜM TAMAM SENI EN GÜZEL YERLERINDEN ÖPÜYORUM .........