Турецкий язык для всех!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Турецкий язык для всех! » Базар \ Pazar yeri » Tarkan.film Ya Da Dizide Oynayacak


Tarkan.film Ya Da Dizide Oynayacak

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

http://www.kanald.com.tr/magazin/img/haber/170x120/tarkan13.jpg

Film ya da dizide oynayacak

Yeni albümünün Mayıs ayında piyasada olacağını açıklayan Megastar Tarkan, albüm sonrası bir film ya da dizide oynama kararı aldığını söyledi.

Son bir aydır Londra ve New York arasında yeni albümünün çalışmaları için mekik dokuyan Tarkan, artık albümün son aşamasına geldiğini açıkladı. 'Yeni albümümün çok iyi olması için elimden geleni yapıyorum. Ayrıca mayıs ayında kesin olarak piyasaya çıkacak olan bu albümüm bütün Avrupa müzik marketlerinde ve televizyon kanallarında gösterime girecek' diyen megastar, albümden hemen sonrada Avea konser serilerine başlayacağını belirtti. Yeni albümü sonrası ünlü sanatçının hayranlarına büyük bir sürprizi var. Bugüne kadar film ve dizi oyunculuğundan hep uzak kalmaya çalışan Tarkan, sonunda gelen yüzlerce oyunculuk teklifinden birini değerlendirmeye karar verdiğini söyledi. Tarkan, 'Senaristlerden gelen sinema ve dizi film senaryolarına kesinlikle cevap vereceğim. Bunların arasında şimdilik beğendiğim iki proje var' dedi.

Kaynak: Haftasonu

http://www.kanald.com.tr/magazin/img/haber/175x375/tarkan05.jpg

0

2

:[!--emo&lol:--][img]http://ruhelp.com/board/html/emoticons/laugh.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='laugh.gif' /][!--endemo--] bakalim nasil olur  :D

0

3

:rolleyes:  ;rusya;

0

4

[COLOR=red][b][i][FONT=Times]ULU TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN!!

0


Вы здесь » Турецкий язык для всех! » Базар \ Pazar yeri » Tarkan.film Ya Da Dizide Oynayacak